Låkta Skotertransport(3996-610)

Från SEK 515,00 kr
  • Varaktighet: 60 Minuter (cirka)
  • Plats: Björkliden, Kiruna
  • Produktkod: PEDB1F

Dagstur med skoter till Låktatjåkko Fjällstation

Vi färdas upp mot stationen med skoter/kälke bakom skoter. Vi färdas genom storslagen fjällmiljö med fantastiska vyer. På väg till stationen, om vädret tillåter, stannar ni till och kliver ur bandvagnen för njuta av utsikten och ta lite bilder. Väl framme på fjällstationen finns möjlighet att köpa fika eller bara njuta av den friska fjälluften. Vill du ta fina foton för att minnas din dag är detta ett bra tillfälle. Aktiviteten ger dig en inblick hur det ser ut i vår fjällvärld och passar alla åldrar. Ingen fysisk färdighet krävs. När pausen är över kommer turen att gå tillbaka ner till Björkliden.

Skotertransporten startar ifrån Hotell Fjället kl 10:00, 11:15 och 12:30, och beräknas vara på Låktatjåkko Fjällstation ca 30min efter avfärd. Tur ned till Björkliden med någon av returtransporterna valfri tid efter platstillgång.

Ha gärna din bokning redo att visa chauffören, din bokning är din biljett.  

Övernattande på Låkta Fjällstation?

Har ni bokat boende på Låkta och inte vill ta er upp på egen hand via skidor, snöskor eller skoter kan vi rekommendera bandvagnen. När ni lägger bokningen se bara till att er nedfärd blir på rätt efterföljande dag så att en plats är bokat åt er ned på korrekt dag. 

Om bandvagnen blir full finns det möjlighet att boka tolkplats via bokningsavdelningen på  bokning@laplandresorts.se eller 0980 - 641 00. Man tolkar då bakom bandvagnen ”sittandes” på en knapp liknande de i knappliftar.

Åkkälkar/pulkor, fjällpulka och större bagage tas med i mån av plats.